srijeda, kolovoza 29, 2007

Osvrt na iDemo Otok '07

Eto fudbalski klub P.R.O.G. je zaigrao i u Ludbregu (Dea, thx za sliku). Utakmica je bila neizvjesna, vodila se teška borba s razglasom i toncem, ali sudeći po reakcijama publike, pobjedu smo ipak izvukli mi. :)

Vidimo da se organizator na forumima ispričao za sve propuste, pa se nećemo previše osvrtati na tu negativnu stranu ove vesele manifestacije, jer će sigurno drugi put biti bolje. Važno je da je bilo dobrih kobasica, hladnog piva i dobrih bendova. Soundbringeri i Flamethroweri su donijeli zvuk i zapalili publiku, a jako dobre kritike su pokupili i bend Šta ima?, ali njih nažalost nismo čuli. Publika se borila, ali mnogima je trajanje festivalske večeri od kojih 8 sati ipak bilo previše, a tome nije pomogla ni golema vlaga koja je rasla tokom večeri.

Meta svih bendova, mora da mu se štucalo slijedećih dana...

Cijela večer bi nam bila manje vesela i interesantna da nije bilo i naših prijatelja i asistenata. Veliki pozdrav našim groupiesicama Dei, Mirji i Sunčici ;) , Goranu Katiću; već službenom fotografu, a najnovije i majstoru od svjetla te ovaj put spasitelju u vidu motornog vozila za prijevoz opreme, na ovom zadnjem također veliko hvala i Belaku za kojeg nam je jako žao što nije mogao ostati.

Ipak, od svih se izdvaja jedna legenda koju svakako valja spomenuti, a vidite ga na slici ispod. Dakle, to je Menagjer! Hvala prijatelju što si nam dizao moral i uskakao milijun puta pomažući u naizgled malim stvarima. :)


No.1


Galerijicu fotografija nastupa možete pogledati - TU!

Nema komentara: